Pomidory i oregano czynia potrawe wloska, wino i estragon -
francuska. Kwasna smietana zamienia ja w potrawe rosyjska, a
cytryna i cynamon - w grecka. Sos sojowy zamienia jedzenie w danie
chinskie, a czosnek czyni je smacznym.
Alice May Brock

Nieziemska kuchnia na FB

My biggest master :)

My biggest master :)
love you Jamie

środa, 30 października 2013

Dyniowa latarnia

Witamy serdecznie, ponuro i strasznie..:)

Taki oto lampion zrobilysmy wczoraj z dziewczynkami na swieto dyni.:)

Starszny czy raczej smieszny?

Czy Wy tez robicie lamiony?

Pozdrawiamy sredzcnie i zyczymy milego dnia.



2 komentarze:

  1. Wygląda rewelacyjnie :)
    My będziemy robić dzisiaj :)

    OdpowiedzUsuń
  2. super dynia nawet ma aparat na zęby :)) świetny pomysł

    OdpowiedzUsuń