Pomidory i oregano czynia potrawe wloska, wino i estragon -
francuska. Kwasna smietana zamienia ja w potrawe rosyjska, a
cytryna i cynamon - w grecka. Sos sojowy zamienia jedzenie w danie
chinskie, a czosnek czyni je smacznym.
Alice May Brock

Nieziemska kuchnia na FB

My biggest master :)

My biggest master :)
love you Jamie

niedziela, 22 marca 2015

Ciasteczka maślane

Zdecydowałam się na kontynuację bloga gdyż szkoda mi tych lat i tych wszystkich  świetnych postów, które tu powstały.

Tak więc jedziemy dalej już w aplikacji i na telefonie.

Ciasteczka maślane to nasze ulubione ciastka. Tak więc kontynuację zaczniemy od nich.

Przepis dodam w kolejnym wpisie.

1 komentarz:

  1. witaj, jakie apetyczne te ciasteczka, a czy mogłabyś przepis podać na blogu, będę wdzięczna, bo aż mi ślinka cieknie.....

    OdpowiedzUsuń