Pomidory i oregano czynia potrawe wloska, wino i estragon -
francuska. Kwasna smietana zamienia ja w potrawe rosyjska, a
cytryna i cynamon - w grecka. Sos sojowy zamienia jedzenie w danie
chinskie, a czosnek czyni je smacznym.
Alice May Brock

Nieziemska kuchnia na FB

My biggest master :)

My biggest master :)
love you Jamie

środa, 10 lipca 2013

Mlode , smazone ziemniaczki





Sa takie rzeczy w zyciu, ktore kocham bez ograniczen.
Jedna z nich sa na pewno mlode ziemniaki :) a gdy je podgotuje, to je leko podsmazam na maselku, dodaje sol morska z ziolami, do tego micha salaty prosto z ogrodu, sznycle z piersi kurczaka, Proseco lub piwo, mile towarzystwo i wszystko znika z talerzy w mgnieniu oka... 

Mysle, ze o takim zdjeciu jak to na gorze nie trzeba zbyt duzo pisac, ono mowi samo za siebie - bylo bardzo smacznie!!! i szybko znikalo ze stolu!!

Milego i smacznego dnia Wam zycze, ci ktorzy zajrzeliscie tu do mnie. Zostawcie po sobie jakas pamiatke >:)

1 komentarz: