Pomidory i oregano czynia potrawe wloska, wino i estragon -
francuska. Kwasna smietana zamienia ja w potrawe rosyjska, a
cytryna i cynamon - w grecka. Sos sojowy zamienia jedzenie w danie
chinskie, a czosnek czyni je smacznym.
Alice May Brock

Nieziemska kuchnia na FB

My biggest master :)

My biggest master :)
love you Jamie

czwartek, 15 sierpnia 2013

Kuchenne rewolucje Jamie'go Oliver'a edycja nr 2 akcja na durszlaku.

Kod należy skopiować i wstawić na swoją stronę.
Kuchenne rewolucje Jamie'go Oliver'a edycja nr 2




Akcja ma na celu znalezienie jednego, ulubionego przepisu z książek Jamie Oliver'a, ugotowanie, upieczenie lub przygotowanie tej przyprawy i zrobienie zdjęcia, ale..jest jeszcze coś, o tym poniżej. Wklejamy banerek akcji na blogu, dodajemy wpis z zaznaczeniem, że bierze udział w tej akcji i, z jakiej książki pochodzi. Pozdrawiam i powodzenia.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz