Pomidory i oregano czynia potrawe wloska, wino i estragon -
francuska. Kwasna smietana zamienia ja w potrawe rosyjska, a
cytryna i cynamon - w grecka. Sos sojowy zamienia jedzenie w danie
chinskie, a czosnek czyni je smacznym.
Alice May Brock

Nieziemska kuchnia na FB

My biggest master :)

My biggest master :)
love you Jamie

środa, 21 sierpnia 2013

Pudelko pelne smakolykow



Oj jakie cudowności! Bardzo mnie ucieszyła wczorajsza przesyłka pelna smakolykow i pyszności.
Dziękujemy serdecznie magazynowi
Jamie magazine Nl
i
Hello Fresh Nl

Wszystkie te smakołyki wyladuja juz niedługo na talerzach.
Pozdrawiamy serdecznie ze słonecznej i cieplej wciaz Holandii.

Nadal zapraszam na moje akcje na durszlaku


Kod należy skopiować i wstawić na swoją stronę.
Kuchenne rewolucje Jamie'go Oliver'a edycja nr 2
Kod należy skopiować i wstawić na swoją stronę.




Kuchnia Neli edycja II                                                  





                 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz